Φορέας Διαχείρισης

Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Ακαρνανικών Ορέων

Get Adobe Flash player

Μετεωρολογικός σταθμός

Διαγωνισμός για τη σήμανση υγροβιότοπων από τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Ο Δήμαρχος   Ι.Π.  Μεσολογγίου  προκηρύσσει  πρόχειρο   διαγωνισμό,  για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΣΗΜΑΝΣΗ ΥΓΡΟΒΙΟΤΟΠΩΝ  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ>> με το σύστημα του ενιαίο    ποσοστό έκπτωσης,  του τιμολογίου της Μελέτης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Ν. 3669/08,  και συνολικού προϋπολογισμού  με Φ.Π.Α.18.660,00 €.

H προϋπολογισθείσα δαπάνη ανά ομάδα εργασιών αναλύεται ως εξής:

ΣΗΜΑΝΣΗ                                               15.088,14
ΣΥΝΟΛΟ:                                                 15.088,14

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί  την      07 / 04 /2015        ημέρα  Τρίτη     και ώρα 10.00 π.μ.  (λήξη επίδοσης προσφορών), στο Δημοτικό Κατάστημα, στην έδρα του φορέα (Κύπρου & Λεβίδου 1 Μεσολόγγι) ενώπιον  της αρμόδιας επιτροπής και των νόμιμων εκπροσώπων των ενδιαφερομένων.

Το έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΑΛΙΕΙΑΣ 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από ΣΑΤΑ.    

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτές για υποβολή προσφοράς:

Α. Κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων εγγεγραμμένων στην τάξη  A1 τάξεως  για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ του Μ.Ε.Ε.Π. και ταυτόχρονα  για έργα κατηγορίας

Οι εγγεγραμμένοι στα Νομαρχιακά μητρώα στην κατηγορία ΟΔΟΠΟΙΑΣ και  εφόσον πληρούν τις νόμιμες  προϋποθέσεις .  

    Β. Προερχόμενες από κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), ή από κράτη που έχουν υπογράψει την συμφωνία για τις Δημόσιες Συμβάσεις (Σ.Δ.Σ.) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.), στα οποία τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον είναι εγγεγραμμένες σε αυτούς και σε τάξη και κατηγορία αντίστοιχη με τις καλούμενες του Ελληνικού Μητρώου ΜΕΕΠ.

     Γ. Προερχόμενες από ως ανωτέρω β΄ κράτη, στα οποία δεν τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον αποδεικνύουν ότι έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια με το δημοπρατούμενο, από ποιοτική και ποσοτική άποψη.

     Κοινοπραξίες Εργοληπτικών Επιχειρήσεων των παραπάνω περιπτώσεων α, β και γ σε οποιονδήποτε συνδυασμό μεταξύ τους, υπό τους όρους του άρθρου 16 παρ. 7 του Ν3669/08 (Κοινοπραξία στην ίδια κατηγορία) και υπό τον όρο ότι κάθε Εργοληπτική Επιχείρηση θα συμμετέχει στο κοινοπρακτικό σχήμα με ποσοστό όχι μικρότερο του 25% της καλούμενης κατηγορίας.

     Κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων για την κάλυψη των διαφόρων κατηγοριών των εργασιών του έργου υπό τους όρους της παρ. 3 του άρθρου 16 του Ν 3369/08. Το ποσοστό συμμετοχής της κάθε επιχείρησης στο κοινοπρακτικό σχήμα προκύπτει από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας για την οποία αυτή συμμετέχει και δεν είναι απαραίτητο να αναγράφεται.    Κατηγορία εργασιών με ποσοστό κάτω του 10% του προϋπολογισμού του έργου (χωρίς αναθεώρηση και ΦΠΑ), εφόσον δεν καλείται στη δημοπρασία, αθροίζεται στον προϋπολογισμό της μεγαλύτερης κατηγορίας.

     Κάθε εργοληπτική επιχείρηση συμμετέχει, είτε μεμονωμένα, είτε ως μέλος ενός κοινοπρακτικού σχήματος. Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι ισχύουσες διατάξεις για την συμμετοχή εργοληπτικών επιχειρήσεων σε διαγωνισμούς για την κατασκευή Δημοσίων Έργων.

Για τον διαγωνισμό και την εκτέλεση του έργου ισχύουν οι διατάξεις των Ν. 3669/08.

Η εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό  ορίζεται στο ποσό των  301,76 €. 

Στην  περίπτωση που το προσφερόμενο ποσοστό έκπτωσης του αναδόχου είναι μεγαλύτερο του ορίου 12%, κατά την υπογραφή της σύμβασης ο ανάδοχος υποχρεούται να προσκομίσει  επιπλέον της ανωτέρω εγγύησης,  πρόσθετη εγγύηση καλής εκτέλεσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 2 του άρθρου 35 του Ν.3369/08.

Οι απαιτούμενες εγγυήσεις θα πρέπει να παρέχονται μόνο από ελληνικές τράπεζες ή το ΤΣΜΕΔΕ.

Η συνολική προθεσμία περαίωσης του έργου, είναι ΤΡΕΙΣ  μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Τόπος κατασκευής του έργου είναι ο Δήμος   Ι.Π.  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ .

Έντυπο Οικονομικής προσφοράς για συμπλήρωση καθώς και τεύχη δημοπράτησης, διατίθενται από τα γραφεία του φορέα μέχρι και την    προηγούμενη του διαγωνισμού       έναντι του ποσού των…10.. €. .

Πληροφορίες στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας  Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου   (τηλ. 26313 63304   fax 26313 63331 αρμόδιος κ Ε.Σταμάτη )  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Κάθε ενδιαφερόμενος επιτρέπεται να υποβάλει μία μόνο προσφορά η οποία θα αφορά το σύνολο του δημοπρατούμενου ποσού.

Πύλη Ανοικτών Δεδομένων

Δεδομένα Πολυπαραμετρικών

             

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου υπάγεται σε 

   Άδεια Χρήσης Creative Commons Attribution 3.0.

                 Υλοποίηση & συντήρηση απο το Φορέα Διαχείριση 

                         με χρήση Ανοικτού Λογισμικού Joomla