Φορέας Διαχείρισης

Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Ακαρνανικών Ορέων

Get Adobe Flash player

Μετεωρολογικός σταθμός

Πρόσκληση συμμετοχής στην Εθελοντική Δράση Let's do it Greece

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δίνει και φέτος το σύνθημα του εθελοντισμού, της συνεργασίας, του «Let’s Do It», της ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης όλων μας για ένα καλύτερο, καθαρότερο και πιο πράσινο αύριο, ιδίως για τα παιδιά μας. Μόνος στόχος είναι η μετάδοση του υγιούς εθελοντισμού, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και τη συνεργασία μεταξύ Συλλόγων και φορέων για περαιτέρω ανάλογες ενέργειες. Ξεχωρίζουν ήδη από τις δράσεις που έχουν δηλωθεί ο συνδυασμός πολιτιστικών εκδηλώσεων με καθαρισμούς και εξωραϊσμούς, η διοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα παλαιμάχων, η δενδροφύτευση και ανακύκλωση από σχολεία, εκδηλώσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης από ΑμεΑ, αλλά και καλλωπισμοί σε σχολεία.

Ο Φ.Δ./Λ.Μ. συμμετέχει φέτος στην Διοργάνωση «Let’s Do It! Greece» διοργανώνοντας Εθελοντικό Καθαρισμό από το Δασάκι της Κλείσοβας έως το Παρατηρητήριο του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τους Ορνιθοπαρατηρητές Μεσολογγίου, την Άτυπη ομάδα πολιτών Saltsinistas, καθώς και την Πρωτοβάθμια και  Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Μετά το πέρας της Δράσης θα ακολουθήσει Ορνιθοπαρατήρηση εθελοντών από το Παρατηρητήριο του Φ.Δ./Λ.Μ. παρουσία στελεχών του Φορέα & της εθελοντικής ομάδας «Ορνιθοπαρατηρητές Μεσολογγίου».

Ελάτε μαζί μας την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στις 11:00 π.μ. στο Δασάκι της Κλείσοβας για να δώσουμε το μήνυμα τις προστασίας του περιβάλλοντος και να περάσουμε μία όμορφη μέρα στη φύση!

Για όποιον επιθυμεί να έρθει με ποδήλατο, οι saltsinistas διοργανώνουν συνάντηση για αναχώρηση απο την Πλατεία Ποδηλάτου στις 10 π.μ.

Πύλη Ανοικτών Δεδομένων

Δεδομένα Πολυπαραμετρικών

             

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου υπάγεται σε 

   Άδεια Χρήσης Creative Commons Attribution 3.0.

                 Υλοποίηση & συντήρηση απο το Φορέα Διαχείριση 

                         με χρήση Ανοικτού Λογισμικού Joomla