Φορέας Διαχείρισης

Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Ακαρνανικών Ορέων

Get Adobe Flash player

Μετεωρολογικός σταθμός

Συνάντηση Εργασίας της Αναπτυξιακής Εταιρίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας «Ολυμπιακή Α.Ε» στον Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου

IMG 2405-1Την Πέμπτη 20 /11/2014 επισκέφθηκε τα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Μεσολογγίου ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας ΠΔΕ «Ολυμπιακή Α.Ε» κ. Φωτόπουλος Τρύφωνας μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Κωνσταντινόπουλο Παναγιώτη και το διευθυντικό στέλεχος κ. Παναγιώτη Παρασκευόπουλο. Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους με τον Πρόεδρο του ΦΔ/ΛΜ κ. Περγαντή Φώτη και τα στελέχη του Φορέα Διαχείρισης αναλύθηκαν οι προτεραιότητες του Φορέα και καθορίσθηκαν κοινοί στόχοι για την επόμενη προγραμματική περίοδο στο πλαίσιο του Συμφώνου Εταιρικής Σχέσης(Σ.Ε.Σ).

 Από την πλευρά της Αναπτυξιακής Εταιρίας ΠΔΕ δηλώθηκε η πρόθεση συνεργασίας για την υλοποίηση έργων και δράσεων με την συμμετοχή του Φορέα Διαχείρισης σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα τόσο για την επίτευξη της περιβαλλοντικής προστασίας των περιοχών Natura οσο και την προώθηση της ενδοπεριφερειακής συνεργασίας. Στο πλαίσιο της συνάντησης εργασίας συζητήθηκαν οι στόχοι και τα έργα του προγράμματος BIG για την «βελτίωση διακυβέρνησης, διαχείρισης και αειφορίας των αγροτικών και παράκτιων προστατευόμενων περιοχών στην υλοποίηση των προβλέψεων Natura 2000 σε Ελλάδα και Ιταλία» όπου συμμετέχει και ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου.

Πύλη Ανοικτών Δεδομένων

Δεδομένα Πολυπαραμετρικών

             

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου υπάγεται σε 

   Άδεια Χρήσης Creative Commons Attribution 3.0.

                 Υλοποίηση & συντήρηση απο το Φορέα Διαχείριση 

                         με χρήση Ανοικτού Λογισμικού Joomla