Φορέας Διαχείρισης

Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Ακαρνανικών Ορέων

Get Adobe Flash player

Μετεωρολογικός σταθμός

6ο Διεθνές Θερινό Σχολείο (WWSS21) Διαχείρισης Υγρών Αποβλήτων και Βιοστερεών (26-31 Ιουλίου, 2021) στο ΕΑΠ

Το 6ο Διεθνές Θερινό Σχολείο (WWSS21) διοργανώνεται στο ΕΑΠ  (26-31 Ιουλίου, 2021), ηλεκτρονικής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε θέματα Διαχείρισης Υγρών και Βιοστερεών Αποβλήτων. Στο Σχολείο θα διδάξουν έλληνες και ξένοι καθηγητές, από διάφορα Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ινστιτούτα (Αμερική, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία, Μαρόκο, Ιορδανία, Κίνα κ.α.).
Το θερινό Σχολείο απευθύνεται σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και στοχεύει στην εκπαίδευση στελεχών της διοίκησης και των Ενόπλων Δυνάμεων, μεταπτυχιακών φοιτητών, υποψήφιων διδακτόρων, μεταδιδακτορικών ερευνητών, αλλά και ομάδων εργαζομένων εταιριών, σε θέματα αιχμής και στις σύγχρονες τάσεις διαχείρισης των υγρών και βιοστερεών αποβλήτων. Το Σχολείο διοργανώνεται μέσω της Επιτροπής Ερευνών του ΕΑΠ,  και οι παρουσιάσεις θα είναι στην Αγγλική γλώσσα.
Στην ιστοσελίδα του Σχολείου wastewater2021.eap.gr είναι όλες οι πληροφορίες στην δε ιστοσελίδα (wastewater2019.eap.gr), παρέχονται όλες οι σχετικές πληροφορίες, που έχουν σχέση με το ήδη πραγματοποιηθέν.
Έχει εισαχθεί στο πρόγραμμα του σχολείου θεματολογία αναφορικά με μεθοδολογίες απορρύπανσης σε πεδία βολής, περιβαλλοντική αποκατάσταση και  εργαστηριακή θεματική ενότητα, όπου στους συμμετέχοντες θα γίνονται παρουσιάσεις μεθοδολογιών ανάλυσης των κυριότερων φυσικοχημικών παραμέτρων των υγρών αποβλήτων και θα αναλύονται δείγματα αποβλήτων, καθώς επίσης και θα υπάρχει ενότητα για την ρύπανση σε υδάτινα και χερσαία οικοσυστήματα από ρυπαντές.
Επίσης δίνεται η δυνατότητα εκ μέρους μεταπτυχιακών φοιτητών αλλά και φορέων  να παρουσιάσουν σε e-poster δραστηριότητές τους που αφορούν περιβαλλοντικές δράσεις και οι περιλήψεις τους θα δημοσιευθούν ηλεκτρονικά σε e-Book.
Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής κ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, Διευθυντής του εργαστηρίου Τεχνολογιών Αειφορικής Διαχείρισης Αποβλήτων

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ: https://drive.google.com/file/d/1oIjj3Zq1-9wgBWOihorH6iFDLylDxF9t/view?usp=sharing

Εγγραφές παρακολούθησης μεσα απο το site: wastewater2021.eap.gr
και πληροφορίες για το θερινό σχολείο: κα Εκάβη Ισσαρη (MSc) Tηλ.:+30-2610-367554 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Πύλη Ανοικτών Δεδομένων

Δεδομένα Πολυπαραμετρικών

             

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου υπάγεται σε 

   Άδεια Χρήσης Creative Commons Attribution 3.0.

                 Υλοποίηση & συντήρηση απο το Φορέα Διαχείριση 

                         με χρήση Ανοικτού Λογισμικού Joomla