Φορέας Διαχείρισης

Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Ακαρνανικών Ορέων

Get Adobe Flash player

Μετεωρολογικός σταθμός

“Φύλακες της Φύσης” Εθελοντική Δράση Καθαρισμού στη Λίμνη Τριχωνίδα

Η Ελληνική Εταιρία Οικοτουρισμού, στο πλαίσιο του Έργου «Φύλακες της Φύσης: Ενεργοί Πολίτες για την Αειφόρο Διαχείριση και Διαφύλαξη Προστατευόμενων Περιοχών»* διοργανώνει τη 2η εθελοντική δράση στην Αιτωλοακαρνανία, καθαρισμού παραλίμνιων περιοχών της Λίμνης Τριχωνίδας, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, και καλεί μικρούς και μεγάλους, κατοίκους και επισκέπτες, να συμμετάσχουν σε αυτή την περιβαλλοντική πρωτοβουλία.

Απαραίτητος εξοπλισμός: καπέλα και παγούρια! Σακούλες απορριμμάτων και γάντια θα διατεθούν επι τόπου στους εθελοντές.
Σας περιμένουμε από τις 5:00 μ.μ. στην είσοδο του Κέντρου Περιβάλλοντος Τριχωνίδας!

Η δράση υποστηρίζεται από τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Ακαρνανικών Ορέων.

Στη δράση συμμετέχουν ενεργά το Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου και πολλοί τοπικοί φορείς/ομάδες πολιτών: (αλφαβητικά) «Act Now - Παρέμβαση Τώρα, Αγρίνιο», «Αχελώος GrowUp», «Ε.Π.Π.Ι-ΔΡΟΥΜΕ», «ΙΔΕΑΠΘ», «Μεσολόγγι των Ντόπιων», «Κίνηση Πολιτών ΔΡΩ για την Αιτωλοακαρνανία», «Ορειβατικός Χιονοδρομικός Σύλλογος Μεσολογγίου Η Βαράσοβα»  και «Save the Hood Αγρίνιο».

Για περισσότερες πληροφορίες: https://greekecotourism.org, info@Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

_____________________________________________________________________________________

* Το έργο «Φύλακες της Φύσης: Ενεργοί Πολίτες για την Αειφόρο Διαχείριση και Διαφύλαξη Προστατευόμενων Περιοχών» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης την Ελληνική Εταιρία Οικοτουρισμού (ΕΛ.ΕΤ.ΟΙΚ.). Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow. Για περισσότερες πληροφορίες: www.activecitizensfund.gr.

 

Πύλη Ανοικτών Δεδομένων

Δεδομένα Πολυπαραμετρικών

             

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου υπάγεται σε 

   Άδεια Χρήσης Creative Commons Attribution 3.0.

                 Υλοποίηση & συντήρηση απο το Φορέα Διαχείριση 

                         με χρήση Ανοικτού Λογισμικού Joomla